

Selskaber
Minimum 20 personer – mod forudbestilling senest 1 uge før
Maksimun 50 personer i Ribe Stuen


Middag
Serveres hele dagen
Vi kan opfylde næsten ethvert ønske til menu. Kontakt os for at aftale tid, så vi kan præsentere Jer for vore lokaler og gode forslag på menuer, vine, drikkevarer, bordopstillinger og alt det andet, der giver en god fest.
Min. 20 personer, husk forudbestilling senest en uge før.

4 sæsonmenuer
Her er 4 gode forslag på menuer alt efter sæson
Forår – Sommer – Efterår – Vinter
3 retter 395,-
FORÅR
VARMTRØGET LAKS med creme af rygeost, salater og baguette
LAMMEKØLLE med ratatouille, stegte kartofler og sc. Rosmarin
GATEAU MARCEL med hindbær sorbet
SOMMER
LAKSEROULADE med friskost, salater og balsamico – baquette
UNGHANEBRYST MED SERRANO SKINKE, nye kartofler, årstidens grønt og krydderurte sauce
HVID CHOCOLADE GANACHE med friske jordbær
EFTERÅR
LUFTTØRRET OKSEINDERLÅR med sautér af svampe, baguette
KALVEFILET med årstidens grønt, kartoffelkage og portvinssauce
BAILEYS MOUSSE med flødeskum
VINTER
SPRØDSTEGT TORSK med urter og safransauce og baguette
HELSTEGT OKSEFILET med årstidens grønt, kartoffeltrekant og pebersauce
PANNA COTTA med kirsebærgele


Supper
KLAR SUPPE med urter, kød- og melboller 89,-
FLØDELEGERET ASPARGESSUPPE med kødboller 89,-
CHAMPIGNONSUPPE med portvin 89,-
KARRYSUPPE med hønsekød og ris 89,-
LØGSUPPE med gratineret ostecrouton 89,-

Forretter / Mellemretter
TARTELET med høns i asparges 98,-
TRILOGI AF RØGET LAKS – tatar med tyttebærcreme, roulade med friskost, varmrøget med rygeostcreme 155,-
SERRANO SKINKE med creme af krydderurter, salater og balsamico 135,-
HJEMMELAVET HØNSESALAT i mayonnaise med karry, asparges og champignon. Anrettet med bacon og frisk ananas 135,-
WEIS SKUD stegt fiskefilet med rejerasparges, kaviart og dressing
serveres med rugbrød. 152,-
REJECOCKTAIL med grønlandske rejer på salat i pikant krydret dressing, kaviar og citron 124,-
FERSKRØGET LAKS med pebberrod-tyttebærcreme. 155,-
Til alle supper og forretter/mellemretter serveres der friskbagt brød

Stegeretter
KALVESTEG stegt som vildt med ærter, tyttebær, perleløg, waldorfsalat, pommes rissolés og flødesauce 255,-
GAMMELDAWS OKSESTEG med glaserede løg, grønne bønner,
persillekartofler, skysauce og agurkesalat 248,-
HELSTEGT OKSEFILET årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 275,-
LAMMECULOTTE braiseret i Black Ale fra Ribe Bryghus, med ratatouille, årstidens grønt og pommes rissolés 248,-
UNGHANEBRYST med serrano skinke med årstidens grønt, kartoffeltrekant samt sauce salvie 265,-
HELSTEGT KALVEFILET med årstidens grønt, kartoffeltrekant og svampe i portvinssauce 275,-

Desserter
GATEAU MARCEL med mjødmarinerede abrikoser og vaniljeis 89,-
FROMAGE efter eget ønske 72,-
FRISK FRUGTSALAT med råcreme 85,-
VANILJE-ISRAND med frisk frugtsalat 85,-
PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj 85,-
BANANASPLIT med jordbær og vanilje is, friske jordbær og flødeskum. 92,-
JORDBÆR OG HVID CHOKOLADE IS med friske jordbær, jordbærsovs
og flødeskum. 92,-
FERRERO ROCHE OG HVID CHOKOLADE IS med lime marinerede ananas,
flødeskum og chokoladesovs. 92,-
DUET AF CHOKOLADE marquis hvid og mørk med solbærsorbet 98,-
3 LOKALE OSTE med mango chutney, nødder og kiks. 118,-
KAFFE OG TE. 38,-




