Selskaber

Minimum 20 personer – mod forudbestilling senest 1 uge før

Maksimun 50 personer i Ribe Stuen

Middag

Serveres hele dagen

Vi kan opfylde næsten ethvert ønske til menu. Kontakt os for at aftale tid, så vi kan præsentere Jer for vore lokaler og gode forslag på menuer, vine, drikkevarer, bordopstillinger og alt det andet, der giver en god fest.

Min. 20 personer, husk forudbestilling senest en uge før.

4 sæsonmenuer

Her er 4 gode forslag på menuer alt efter sæson

Forår – Sommer – Efterår – Vinter

3 retter 345,-

FORÅR

VARMTRØGET LAKS med creme af rygeost, salater og baguette

LAMMEKØLLE med ratatouille, stegte kartofler og sc. Rosmarin

GATEAU MARCEL med hindbær sorbet

SOMMER

LAKSEROULADE med friskost, salater og balsamico – baquette

UNGHANEBRYST MED SERRANO SKINKE, nye kartofler, årstidens grønt og krydderurte sauce

HVID CHOCOLADE GANACHE med friske jordbær

EFTERÅR

LUFTTØRRET OKSEINDERLÅR med sautér af svampe, baguette

KALVEFILET med årstidens grønt, kartoffelkage og portvinssauce

BAILEYS MOUSSE med flødeskum

VINTER

SPRØDSTEGT TORSK med urter og safransauce og baguette

HELSTEGT OKSEFILET med årstidens grønt, kartoffeltrekant og pebersauce

PANNA COTTA med kirsebærgele

Supper

KLAR SUPPE med urter, kød- og melboller 74,-

FLØDELEGERET ASPARGESSUPPE med kødboller 74,-

CHAMPIGNONSUPPE med portvin 74,-

KARRYSUPPE med hønsekød og ris 74,-

LØGSUPPE med gratineret ostecrouton 74,-

Forretter / Mellemretter

TARTELET med høns i asparges 85,-

TRILOGI AF RØGET LAKS – tatar med tyttebærcreme, roulade med friskost, varmrøget med rygeostcreme 125,-

SERRANO SKINKE med creme af krydderurter, salater og balsamico 105,-

HJEMMELAVET HØNSESALAT i mayonnaise med karry, asparges og champignon. Anrettet med bacon og frisk ananas 94,-

STEGT OG DAMPET RØDSPÆTTEFILET med rejer, asparges, kaviar og dressing 125,-

REJECOCKTAIL med grønlandske rejer på salat i pikant krydret dressing, kaviar og citron 105,-

Til alle supper og forretter/mellemretter serveres der friskbagt brød

Stegeretter

KALVESTEG stegt som vildt med ærter, tyttebær, perleløg, waldorfsalat, pommes rissolés og flødesauce 195,-

GAMMELDAWS OKSESTEG med glaserede løg, grønne bønner,
persillekartofler, skysauce og agurkesalat 189,-

MØRBRAD AF FRILANDSGRIS med champignoner, bløde løg, grilltomat, ærter,
pommes frites og sauce Bearnaise 198,-

HELSTEGT OKSEFILET årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 255,-

LAMMECULOTTE braiseret i Black Ale fra Ribe Bryghus, med ratatouille, årstidens grønt og pommes rissolés 218,-

UNGHANEBRYST med serrano skinke med årstidens grønt, kartoffeltrekant samt sauce salvie 225,-

HELSTEGT KALVEFILET med årstidens grønt, kartoffeltrekant og svampe i portvinssauce 265,-

Desserter

GATEAU MARCEL med mjødmarinerede abrikoser og vaniljeis 89,-

FROMAGE efter eget ønske 69,-

FRISK FRUGTSALAT med råcreme 69,-

VANILJE-ISRAND med frisk frugtsalat 79,-

PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj 79,-

DUET AF CHOKOLADE marquis hvid og mørk med solbærsorbet 98,-