Frokostkort

Serveres fra 11.30 til 17.00 – bestil bord på +45 75 42 07 00

 

Platter

FISKEPLATTE

Lun rødspættefilet med remoulade og citron. Grønlandske rejer på salater med kaviar, asparges og dressing. Ferskrøget laks med peberrod/tyttebær-creme. Rugbrød, ristet brød og smør

Kr. 269,-

SILDEPLATTE

Marineret sild med løgringe, kogt æg og karrysalat. Ruths hjemmelavede Christiansø-sild med løg og kapers. Stegt sild i eddikelage. Brød, smør og krydderfedt

Kr. 185,-

PLATTE NR. 1

Ruths hjemmelavede Christiansø-sild med løg og kapers. Lune frikadeller med surt. Lokal ost fra Jernved Mejeri. Brød, smør og krydderfedt

Kr. 218,-

PLATTE NR. 2

Lun rødspættefilet med dressing, rejer, asparges, kaviar og citron. Lune skinke-mignon’er med bløde løg og sauce bearnaise. Brød og smør

Kr. 258,-

PLATTE NR. 3

Marineret sild med løgringe, kogt æg og karrysalat. Hakkebøf med bløde løg og surt. Brød, smør og krydderfedt

Kr. 248,-

Supper

KARTOFFELSUPPE med bacontern, urter og baguette 98,-

LØGSUPPE med ostebrød 98,-

KARRYSUPPE med hønsekød, ris og baguette 98,-

Frokostretter

MARINERET SILD med løgringe, kogt æg, karrysalat og rugbrød 126,-

LUN RØDSPÆTTEFILET med citron, remoulade og rugbrød 126,-

WEIS “SKUD” stegt rødspættefilet med dressing, rejer, asparges, kaviar og rugbrød 168,-

FERSKRØGET LAKS med peberrod/tyttebær-creme 170,-

TIGERREJER i varm hvidløgs-olie med aioli og brød 148,-

CARPACCIO med salater, parmesan, pesto, pinjekerner og baguette 152,-

HJEMMELAVET HØNSESALAT i mayonnaise med karry, ananas, asparges, champignon, bacon og ristet brød 148,-

REJECOCKTAIL med rejer, salat, dressing og kaviar med brød 136,-

Fiskeretter

PANDESTEGT RØDSPÆTTE med ristede rejer, asparges, persillekartofler og smørsauce 295,-

MEUNIERESTEGT LAKS med spinat, salat, persillekartofler og dildsmør 269,-

Kødretter

HAKKEBØF med bløde løg, persillekartofler, surt og skysauce 215,-

HAKKEBØF BEARNAISE med ærter, lille salat, pommes frites og sauce Bearnaise 215,-

PEBERSKINKE-MIGNONER med Dijonsennep og Madagascarpeber, årstidens grønt, kartoffelkroketter og pebersauce 258,-

GRILLET KALVELEVER på ”ripensermåden” med ærter, bacon, bløde løg, pommes frites og sauce Bearnaise 236,-

FROKOST-BEUF – oksefilet med tomatsalat, pommes frites og aioli (hvidløgscreme) 285,-

KALVE-WIENERSCHNITZEL med ærter, brasede kartofler og smørsauce 278,-

Ost og dessert

FRANSKBRØD med ost 85,-

“GAMLE OLE” stærk ost med fedt, løg og sky på rugbrød 89,-

CAMEMBERT friturestegt med ristet brød og solbærsyltetøj 94,-

OSTETALLERKEN 3 oste fra lokale osterier med mangochutney, nødder, rugkiks og baguette 135,-

TO LUNE PANDEKAGER med vaniljeis og jordbærsyltetøj 94,-

BANANASPLIT med jordbær og vanilje is, friske jordbær og flødeskum.  105,-

JORDBÆR OG HVID CHOKOLADE IS med friske jordbær, jordbærsovs 
og flødeskum.  105,-

FERRERO ROCHE OG HVID CHOKOLADE IS med lime marinerede ananas,
flødeskum og chokoladesovs.  105,- 

VANILLEIS med portvins-marinerede figner 90,-

WIENERBRØD 46,-

LUN ÆBLETÆRTE med cremefraiche 61,-

LUN RABARBERTÆRTE med flødeskum 61,-

KLASSISK ÆBLEKAGE med makroner, rasp og flødeskum 68,-

Kaffe og te

KAFFE 30,- / Kande 42,-

TE 30,- / Kande 42,-

CAPPUCCINO / ESPRESSO / CAFÉ AU LAIT / CAFÉ LATTE 42,-

VARM CHOKOLADE med flødeskum 42,-

Børnemenu

 

POMMES FRITES med remoulade og ketchup 58,-

PØLSER med pommes frites 79,-

SPAGHETTI med kødsauce 98,-

FRIKADELLER med hvide kartofler 98,-

KYLLINGE-NUGGETS med pommes frites 92,-

FISKEFILET med pommes frites 125,-

 

DESSERT (Børnemenu)

VANILLEIS med chokoladesauce, flødeskum og vafler 62,-

PANDEKAGE MED VANILLEIS og jordbærsyltetøj 72,-